Nyhedsbrev
Statskontrolleret økologisk

Om Mark Hermann Chocolate

Mark Hermann Chocolate producerer håndlavet økologisk chokolade, konfekture, kager og desserter med passion. Vores vision er at være en fryd for dine sanser, smagsmæssigt såvel som visuelt. Vores vision er at udbrede viden om, hvordan konfekture kan smage, hvis man bruger gode råvarer. Vi bruger f.eks. kun chokolade uden lechtin og vanilje. Alle produkter, som er lavet hos os, kommer med en historie, som er med til at gøre hvert enkelt produkt unikt. Vores produkter er baseret på forholdsvis klassiske smage, med geometriske forme og farver, der vækker sanserne. 

Vi efterstræber en økologisk bæredygtig produktion, og arbejder konstant med at udvikle vores produkter både kvalitetsmæssigt og ift. at belaste naturen mindst muligt – til glæde for ganen, til gavn for verdenen. Vi er en lille virksomhed under hastig udvikling, og tager imod små såvel som store kunder. Vi tilbyder køb af kvalitetschokolade fra Original Beans, vores egne konfektureprodukter, samt chokoladesmagninger og diverse kurser, herunder flødebollekurser. 

Kunne dette have interesse, skal du endelig kontakte os! 

Mark Hermann

Hele passionen startede for mange år siden, da Mark startede i lære som konditor, hvor interessen hurtigt faldt på chokolade. Der gik heller ikke længe, før han blev optaget på det danske konditorlandshold, som Mark var en del af i 5 år. Med konditorlandsholdet har Mark deltaget i DM, EM og VM. Mark har også arbejdet på flere Michelin restauranter såsom Geranium, Nimb og Søllerød Kro. Alt dette har givet en stor erfaring med chokoladekonfekture på højt niveau – og netop det høje niveau er det, der skal være kendetegnet for Mark Hermann Chocolate. 

Jeg vil gerne vise, hvordan chokoladekonfekture kan smage – og vise et andet udtryk - end hvad folk normalt er vant til”.

 

 

_________________________________________________________________________________________________________