Kategorier
Nyhedsbrev
Statskontrolleret økologisk
Cru Virunga 70% (Organic) Se fuld størrelse

Cru Virunga 70% (Organic)

Dyb mørk chokolade, Virunga Park, Congo DR

Bønnen der anvendes til denne chokolade, dyrkes i bufferzonen af Virunga National Park i den østlige del af den Demokratiske Republik Congo. Det er Afrikas ældste naturpark, samt hjem for de sidste vilde bjerggorillaer i verdenen.

Smagsmæssigt har chokoladen jordnære noter af kirsebær og sort te.

Hos Mark Hermann Chocolate er vi særligt glade for at anvende den til overtræk og fyldte chokolader.

 

70 g bar

Ingredienser: Kakaomasse*, rørsukker*, kakaosmør*

*Certificeret økologisk 

Glutenfri, vegansk, GMO fri 

Kan indeholde spor af; peanuts, laktose og mandler

Flere detaljer

DKK 59,00

Virunga Park har fået det kedelige ry som et af de farligste bevaringsprojekter på verdensplan. Illegale bosættelser, borgerkrige, krybskytteri og skovrydning hærger området, hvor flere dødsfald har fundet sted. 

Salg af denne specifikke plade chokolade støtter genplantning af området og forbedrer lokale farmeres levevilkår, samt beskyttelsen af utallige plante- og dyrearter.

Læs mere om Original Beans spændende initiativer for Cru Virunga på hjemmesiden: https://originalbeans.com/cru-virunga-congo/


Skriv din anmeldelse

Cru Virunga 70% (Organic)

Cru Virunga 70% (Organic)

Dyb mørk chokolade, Virunga Park, Congo DR

Bønnen der anvendes til denne chokolade, dyrkes i bufferzonen af Virunga National Park i den østlige del af den Demokratiske Republik Congo. Det er Afrikas ældste naturpark, samt hjem for de sidste vilde bjerggorillaer i verdenen.

Smagsmæssigt har chokoladen jordnære noter af kirsebær og sort te.

Hos Mark Hermann Chocolate er vi særligt glade for at anvende den til overtræk og fyldte chokolader.

 

70 g bar

Ingredienser: Kakaomasse*, rørsukker*, kakaosmør*

*Certificeret økologisk 

Glutenfri, vegansk, GMO fri 

Kan indeholde spor af; peanuts, laktose og mandler

Skriv din anmeldelse